Візит на Всеукраїнський форум сільського зеленого туризму

21-22 квітня у Вінниці проходив всеукраїнський форум сільського / зеленого туризму, організований ГО Центр розвитку Пангея Ультіма в рамках проекту «Image Mapping». Форум зібрав представників туристичного бізнесу з усієї України: Сумської, Львівської, Закарпатської, Рівненської, Київської, Харківської, Запорізької, Хмельницької, Полтавської, Черкаської та Миколаївської областей.

Ми презентували присутнім діяльність Центру спадщини Вигодської вузькоколійки та запросили в гості на Івано-Франківщину.

Форум був покликаний об’єднати людей, що займаються спільною справою, задля обміну досвідом та пошуку нових шляхів розвитку власного бізнесу. Багато говорили про державну політику з розвитку сільських територій та кластери, успіх яких вбачається в реалізації спільних проектів, які цікавлять значну кількість учасників кластеру. Розглядали різноманітні фінансові ресурси для розвитку сільських територій (зокрема МТД, державні і місцеві бюджети, підприємницькі структури), особливості ефективної співпраці зі ЗМІ та ознайомились з кращими практиками розвитку сільського туризму.

Читайте також

Підсумковий реліз про проект «Об’єднані ...

29 December 2023

Громадське обговорення в рамках проекту ...

17 November 2023

ПІДСУМКИ ДРУГОЇ ТРАНСКОРДОННОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНІ ...

6 September 2023

ЗАПРОШЕННЯ НА ТРАНСКОРДОННУ ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРЮ

27 July 2023

Натхненні ідеї, унікальні рішення, сталі результати

ПІДТРИМАЙТЕ НАС

Наші
контакти