У міжнародних туристичних журналах напишуть про туристичну привабливість шести міст Східної Польщі та Західної України

17-24 вересня 2014 року було організовано ознайомчий тур журналістів, які представляють популярні туристичні журнали України та Польщі.

Промоційний візит відбувся в рамках проекту «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі».
Учасники відвідали шість цільових міст проекту – ідеальне місто Замость, місто-натхнення Люблін, маленький та прекрасний Пшеворськ, відкритий для світу Львів, затишний Івано-Франківськ та місто-писанку Коломию. Під час ознайомчого туру журналісти ознайомились з основними атракціями міст та цікавими туристичними шляхами, взяли участь у майстер-класах з гончарства та писанкарства, а також мали змогли відчути атмосферу, притаманну кожному окремому місту.
Подібні ознайомчі тури вважаються найкращим засобом для швидкого представлення напрямків і послуг та покращення розвитку бізнесу. Поїздка туристичних оглядачів відіграла важливу піар-роль та надала багато можливостей для донесення ключових послань до потенційних кінцевих споживачів міських культурних турів, адже за підсумками туру будуть підготовлені статті та фото звіти у провідних туристичних виданнях України та Польщі.
Туристичні оглядачі опишуть міста як напрямки культурного туризму, можливості індивідуального культурного туру містами, основні характерні риси міст та свої враження від їх відвідання.
Проект «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі» здійснюється Туристичною асоціацією Івано-Франківщини за співфінансування Європейського Співтовариства в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки. Партнерами проекту є виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, Коломийська міська рада, Управління туризму департаменту “Євро 2012” Львівської міської ради (Україна), Люблінська регіональна туристична організація, Фундація Академія Обивательська (Польща).
Проект має амбіційну, проте чітку мету: збільшити щорічну кількість туристів, які відвідують шість обраних міст: Львів, Івано-Франківськ, Коломия, Люблін, Замосць та Пшеворськ, ключових центрів міського культурного туризму Західної України та Східної Польщі.
В рамках проекту створені аудіо-тури для здійснення самостійних пішохідних мандрівок без гіда з прослуховуванням цікавих аудіо екскурсій, виготовляються детальні карти історичних частин обраних проектом міст, встановлюються пояснюючі та інформаційні покажчики та вказівники вздовж маршрутів аудіо-турів. Створені та готуються до видання спеціальна багатомовна промоційна брошура спільного культурного туру та туристичні путівники шістьма містами, інформаційні листівки та плакати. Окремо проектом передбачено низку навчань та проведення міжнародного транскордонного форуму операторів міського культурного туризму.

Читайте також

Підсумковий реліз про проект «Об’єднані ...

29 December 2023

Громадське обговорення в рамках проекту ...

17 November 2023

ПІДСУМКИ ДРУГОЇ ТРАНСКОРДОННОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНІ ...

6 September 2023

ЗАПРОШЕННЯ НА ТРАНСКОРДОННУ ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРЮ

27 July 2023

Натхненні ідеї, унікальні рішення, сталі результати

ПІДТРИМАЙТЕ НАС

Наші
контакти