ТУРИСТИЧНА АСОЦІАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ ТА СПІЛЬНОТА GO52 HERITAGE WEEKENDS ЗАПРОШУЄ НОВИХ ПАРТНЕРІВ

До уваги мешканців громад, родин, сільських кооперативів, фермерських господарств, організацій громадянського суспільства чи ініціативних груп, що сповідують чи підтримують автентичний стиль життя, володіють практиками зникаючих або напівзабутих культур праці з Івано-Франківської та Закарпатської областей України!

У Вас є таланти, навички традиційних культур праці чи Ви володієте напівзабутими ремеслами? Ви щирі та гостинні люди, любите ділитися історіями свого життя, свого роду та краю? Ми запрошуємо Вас долучитися до міжнародної Спільноти Go52 Heritage Weekends, що охоплює, крім названих областей України, повіти Марамуреш та Сату-Маре Румунії області Саболч-Сатмар-Берег та Боршод-Абауй-Земплін Угорщини, Кошицький та Пряшівський краї Словаччини.

Спільнота створена в межах проекту «52 стилі життя в Карпатах: відродження традиційних культур праці», що реалізується за підтримки Європейського Союзу та Програми прикордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна на 2014-2020 роки. Засновниками спільноти є Туристична Асоціація Івано-Франківщини (Україна), Торгово-промислова палата Сату-Маре (Румунія), Кошицька регіональна організація туризму (Словаччина), та АВА Туристична Асоціація (Угорщина).

Що ми пропонуємо Вам як потенційним учасникам

Які вимоги до претендентів ставить Спільнота

Заявку на приєднання до Go52 Heritage Weekends  можна заповнити за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaViFEkhHL0KEeiIzNnbnfZmNjBvAil0eRnxHt8GjhsOiQTA/viewform.

Якщо маєте питання чи пропозиції пишіть на емейл office@www.taif.org.ua із зазначенням у темі листа ’Спільнота 52 вікенди живою спадщиною в Карпатах’.

До нас уже долучилося 13 зберігачів/носіїв живої спадщини й нами створено 13 модельних (взірцевих) продуктів (турів вихідного дня) за їх участю. Однак, ми прагнемо дати шанс іншим, особливо мешканцям віддалених закутків нашого регіону, хто прагне і безперечно вартий підтримки та просування як зберігач автентичного стилю життя чи носій безцінних знань, але до кого через обмеження у зв’язку з пандемією COVID-19 та інші об’єктивні обставини ми поки що не змогли дістатися!

Як долучитися

Якщо Ви зацікавилися, просимо Вас заповнити анкету-заявку до 17 травня 2021 року (включно). Отримавши анкету, ми зателефонуємо до Вас для короткого інтерв’ю, де попросимо розповісти коротку історію, пов’язану з Вашою нематеріальною культурною спадщиною чи родинним стилем життя та пояснити, в чому їх цінність для відвідувачів, унікальність (оригінальність) на фоні інших пропозицій на ринку спільноти Go52 Heritage Weekends.

Відтак, за умови успішного інтерв’ю та Вашої згоди посилено працювати разом з нами над створенням окремого туристичного продукту – туру вихідного дня а Вашою участю, ми розпочнемо активну співпрацю.

Врахуйте, будь ласка, що з Вашого боку варто лише – дозволити зацікавленим відвідувачам, які відчувають справжню і непереборну ностальгію за щирим сільським життям та бажають затриматися у Вашій місцевості на вихідні:

Ми зі свого боку допоможемо упакувати цю пропозицію, але основний фокус буде зроблено все ж таки саме на Вас як на гостинному мешканці / мешканцях приймаючої громади.

Цей реліз підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є виключною відповідальністю ГО «Туристична Асоціація Івано-Франківщини» і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

Проект  “52 стилі життя в Карпатах: відродження традиційних культур праці” виконується Туристичною Асоціацією Івано-Франківщини у партнерстві з Торгово-промисловою палатою повіту Сату-Маре (Румунія), Кошицькою регіональною організацією туризму (Словаччина), Туристичною організацією ABA (Угорщина) та управлінням міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА (Україна) і співфінансується ЄС в рамках Програми транскордонного співробітництва ЄІС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 (www.huskroua-cbc.net). Період реалізації проекту: 25 жовтня 2019 – 24 жовтня 2021. Загальний бюджет проекту – 576,081.52 Євро. Офіс проекту в Україні: вул. Дністровська, 26, Івано-Франківськ, 76018.: +38 0342 720232, e-mail: office@www.taif.org.ua, www.www.taif.org.ua

Читайте також

Підсумковий реліз про проект «Об’єднані ...

29 December 2023

Громадське обговорення в рамках проекту ...

17 November 2023

ПІДСУМКИ ДРУГОЇ ТРАНСКОРДОННОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНІ ...

6 September 2023

ЗАПРОШЕННЯ НА ТРАНСКОРДОННУ ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРЮ

27 July 2023

Натхненні ідеї, унікальні рішення, сталі результати

ПІДТРИМАЙТЕ НАС

Наші
контакти