Зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом Канади Романом Ващуком в Акселераторі креативних жіночих стартапів

26 вересня майстерня-студія Акселератора креативних жіночих стартапів ТАІФ разом з МБЕРІФ “Українсько-Канадський бізнес-центр” мала честь прийняти Надзвичайного і Повноважного посла Канади в Україні Романа Ващука.

Це була надихаюча зустріч для учасниць програми Акселерації 2019, на якій було презентовано напрацювання Акселератора та обговорено подальші кроки та перспективні напрямки реалізації програми Акселерації. Реалізація програми Акселерації стала інноваційним підходом до розвитку креативної економіки міста, потужною альтернативою трудовій міграції жінок за кордон та можливістю перетворити хобі у власну справу та здобути фінансову незалежність.

Уряд Канади є головним партнером пілотної програми Акселерації (Проект “B2B Creative Women Network: посилення спроможності жінок у креативних індустріях в м.Івано-Франківськ”, реалізація якого стала можливою завдяки фінансуванню Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС)).

Читайте також

Підсумковий реліз про проект «Об’єднані ...

29 December 2023

Громадське обговорення в рамках проекту ...

17 November 2023

ПІДСУМКИ ДРУГОЇ ТРАНСКОРДОННОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНІ ...

6 September 2023

ЗАПРОШЕННЯ НА ТРАНСКОРДОННУ ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРЮ

27 July 2023

Натхненні ідеї, унікальні рішення, сталі результати

ПІДТРИМАЙТЕ НАС

Наші
контакти