Планування успіху – розпочалася серія тренінгів для Акселератора креативних жіночих стартапів

Планування успіху – ініціативу з такою назвою підтримала Івано-Франківська обласна рада для посилення навчальної складової Акселератора креативних жіночих стартапів.

16-18 вересня відбувся перший тренінг для Планування успіху. Команді Акселератора вдалося залучити до співпраці успішних та висококваліфікованих тренерів-консультантів, запланувати і провести якісне навчання для учасниць програми акселерації 2019.  Першим тренінгом став психологічний (мотиваційний) тренінг «Подолання особистісних бар’єрів перед зростанням бізнесу або Граблі підприємницького життя та як їх оминати». Що це за граблі і до якої міри підприємець має бути сам собі психологом, а відколи йому варто заручитися підтримкою партнерів? «Відповіді на ці питання є», – запевнила тренер Альона Калібаба.

СМ пишуть про Альону – стартап-євангеліст, CEO креативного простору Chasopys, ідеолог Radar Tech і екcперт Телеком-акселератора, співзасновник Школи українського підприємництва та Міжнародної школи соціального підприємництва SELab. Але це лише незначна частка регалій, якими можна представити цю талановиту та бізнесову жінку.

Більш того відтепер Альона стає ментрисою Акселератора, розпочавши супровід  одної з стартаперок Ірини Дарвай у її шляху до створення школи креативності Academia Nova. Менторство в Акселераторі складає невід’ємну частину програми, оскільки саме за допомогою менторської підтримки учасниці програми Акселерації зможуть вдосконалити себе, якісно розпочати свій бізнес та заручитись підтримкою та дружбою від ментрис на довгі роки.

За результатами тренінгу 10 учасниць – засновниць стартапів підвищили упевненість в собі, здобули навички саморегуляції та мотивації, дізнались про управління власними емоціями, підвищили власну здатність до прийняття рішень, внаслідок чого кожна з учасниць зможе оптимально й ефективно запустити стартап.

В результаті навчання учасниці, завдяки підвищеній мотивації, більшому розумінні себе та свого бізнесу та в разі успішного виконання домашнього завдання від тренерки, зможуть підготувати на належному рівні свої презентації для потенційних інвесторів, партнерів та представників торгових мереж і залучити додаткові можливості для свого потенційного бізнесу.

Кілька вражень про програму першого дня від дівчат:

Сніжана Чорній: Доступно і харизматично. Подобається те, що тренерка дає наочні приклади зі свого досвіду. Загалом, мені все сподобалось. Не нудно. Класна робота з картинками і допомагає робота, коли треба писати. Прописане краще сприймається ніж те, що в голові.

Ірина Дарвай: Тренінг Альони Калібаби – один з тих небагатьох, де ти чуєш відповіді на питання, що турбують. Харизматична спікерка, думки та інсайти якої відгукуються у моїй голові правильно. З першої зустрічі винесла для себе найважливіше і, десь навіть, найболючіше:

Більше про діяльність Акселератора Ви можете дізнатись в наших соцмережах: https://www.facebook.com/accelerator.if

Тренінг проводиться в рамках реалізації проекту «Планування успіху: тренінгова програма Акселератора креативних жіночих стартапів», який фінансується Івано-Франківською обласною радою. Психологічний (мотиваційний) тренінг є підсиленням тренінгової програми Акселератора креативних жіночих стартапів, що створений та діє в межах проекту «B2B Creative Women Network: посилення спроможності жінок у креативних індустріях в м.Івано-Франківськ», реалізація якого стала можливою за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС). Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Більше про Проект ПРОМІС – на веб-сайті www.pleddg.org.ua.

Читайте також

Підсумковий реліз про проект «Об’єднані ...

29 December 2023

Громадське обговорення в рамках проекту ...

17 November 2023

ПІДСУМКИ ДРУГОЇ ТРАНСКОРДОННОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНІ ...

6 September 2023

ЗАПРОШЕННЯ НА ТРАНСКОРДОННУ ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРЮ

27 July 2023

Натхненні ідеї, унікальні рішення, сталі результати

ПІДТРИМАЙТЕ НАС

Наші
контакти